De Interval ruimte voor individuele en teamontwikkeling

Teambuilding met paarden

Op buitenlocatie De Interval wordt zowel individuele als teamcoaching met paarden gegeven.

Paarden spiegelen heel zuiver en zonder oordeel het gedrag van de mens. Zij zijn zeer intuïtief en voelen daardoor situaties en personen feilloos aan. In De Interval zetten wij onze paarden in bij coaching van een individu of van een team. Een krachtige manier van coaching die al snel tot de kern komt.
De coaching wordt gegeven door paardencoaches van De Vlugtcoaching en paardencoach in opleiding Anneke van Doorn.

Individuele paardencoaching
Het aantal sessies  varieert van 1 tot 6 keer, afhankelijk van de vraag van de klant. De coaching wordt opgenomen op video. Na de coaching is er een nabespreking naar aanleiding van de videobeelden. Dit blijkt uit de praktijk een waardevolle aanvulling te zijn omdat  goed te zien is wat het paard laat zien en welke signalen een persoon zelf uitzendt(de videobestanden krijgt men desgewenst mee naar huis)
Informatie en prijzen zijn op te vragen via info@deinterval.nl of 06 48428836.

Teams
De sfeer in het team is belangrijk voor jezelf, voor je collega’s en voor je klanten. Leer elkaar beter kennen, kies voor een sessie waarin de rollen binnen het team duidelijk worden of werk aan de communicatie binnen het team.
Achteraf is er een nabespreking aan de hand van videobeelden van de teamsessie.

Duur: 2,5 uur € 300,00( tot 10 personen)inclusief nabespreken.
Een teamsessie kan gecombineerd worden met een lunch, high-tea of een hapje en een drankje. Informatie kunt u opvragen via info@deinterval of 06 48428836.